Successos

Desmunten un laboratori d'haixix a Riells

Els Mossos detenen els traficants, que havien punxat la línia elèctrica

Els Mossos d'Esquadra han detingut, a Riells i Viabrea, dos homes per haver elaborat haixix en una nau industrial que tenien llogada i on els agents van trobar més de 500 plantes de marihuana.

L'operació policial va tenir lloc el dia 2 de desembre, quan els Mossos d'Esquadra es van dirigir a la nau situada al carrer Fuirosos de Riells i Viabrea, on sospitaven que s'estava cultivant droga. Efectivament va ser així i a dins van trobar la plantació de marihuana. També hi van localitzar diversos productes químics com ara nutrients i estris per al cultiu, nombrosos focus de gran intensitat, tubs de filtratge d'aire i aparells de climatització per crear un ambient òptim per obtenir la màxima floració de les plantes. La policia va intervenir restes de substàncies vegetals en un congelador i dos dipòsits flexibles d'aigua per a l'elaboració d'haixix. També es van trobar diversos sacs d'escombraries i bosses transparents plenes de marihuana. Al sostre del lavabo, situat a l'entrada de la nau, es va localitzar un quadre elèctric amb la llum manipulada i punxada a l'escomesa, sense passar pel comptador.

Llibertat amb càrrecs

Els detinguts, sense antecedents, van passar el dia 5 de desembre a disposició del jutjat de Santa Coloma, que en va decretar la llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.