Successos

Un camioner begut bolca a l'AP-7 a Bàscara i el detenen

L'home va marcar una taxa d'alcohol quatre vegades superior a la permesa

Els Mossos van detenir dimarts a la nit un camioner de 22 anys, nacionalitat romanesa i veí de Hunedodadra (Romania) per un delicte contra la seguretat del trànsit perquè va bolcar amb el seu tràiler mentre conduïa borratxo per l'autopista.

Quan faltaven cinc minuts per a les dotze de la nit del 29 de desembre els Mossos de trànsit van tenir l'avís de l'accident, al punt quilomètric 40,5 de l'autopista AP-7, en el terme municipal de Bàscara. Els agents van comprovar que un camió de gran tonatge havia sortit de la via i havia bolcat. El conductor, que havia resultat il·lès, era fora del vehicle i presentava símptomes evidents d'estar sota els efectes de les begudes alcohòliques. A causa de les sospites, els Mossos li van efectuar la prova d'alcoholèmia i l'home va donar un resultat positiu de 0.58 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, gairebé quatre vegades per sobre del límit màxim permès en els casos dels conductors professionals de vehicles de gran tonatge, que és de 0,15 mg/l.

Un cop vist el resultat de l'alcoholímetre, se li va imputar un delicte contra la seguretat del trànsit per conducció sota els efectes de l'alcohol. El camioner va passar ahir a disposició del jutjat de guàrdia de Figueres i se'l citarà per a un judici ràpid. El camió va restar durant la nit al lloc de l'accident, ja que tal com havia quedat no obstaculitzava el trànsit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia