Successos

Quatre dones de Marsella i Milà venien a robar a Girona

Són expertes en el mètode del bombí i duien telèfons sense agenda per dissimular les trucades

Els Mossos van atrapar, el dia 22 de desembre a Girona, quatre veïnes de Marsella i Milà ( les germanes sèrbies Mariane i Djuljeta Guasdashio i les italianes Cristina Frascenchini i Claudie Markoluchi) sospitoses d'haver perpetrat sis robatoris pel sistema de trencar el bombí de les portes d'habitatges de Girona entre l'11 de setembre i el 21 d'octubre. Les quatre dones va poder ser arrestades després que el veí d'un habitatge del carrer Caterina Albert es trobés amb les lladres que sortien corrent de casa seva amb bosses plenes d'objectes. L'home va alertar els Mossos, que van aconseguir interceptar les sospitoses quan ja havien pujat dins d'un taxi amb la intenció de fugir de la ciutat. Duien un equip de lladre: una clau anglesa, un tornavís, un blíster de plàstic amb dos tornavisos més, tres talls de plàstic dur retallat d'una ampolla de producte de neteja, un parell de guants, dues llanternes, tres telèfons mòbils i uns centenars d'euros en bitllets fraccionats. Els mòbils que utilitzaven no tenien agenda ni targeta perquè no s'identifiquessin les trucades per seguir-los el rastre. Totes tenen antecedents i van quedar lliures el dia 24 després de passar pel jutjat.

Els Mossos també van detenir, el 20 de desembre, quatre persones (un home i una dona i dos menors) sospitoses d'haver entrat a robar en una casa deshabitada del mas Llunés de Bescanó. Un veí va avisar perquè va veure ràfegues de llum dins de la casa. Els Mossos van interceptar els sospitosos quan circulaven dins d'un cotxe a Girona i els van trobar una caixa d'eines amb diversos martells, tornavisos, una escarpa i claus angleses de grans dimensions. Entre les eines hi havia restes de vidres.

Una altra detenció per robatori es van fer el 14 de desembre. Els Mossos van arrestar Jonatan Ortega García, de 25 anys i veí de Salt, que, a través d'investigacions, van identificar com l'autor dels robatoris en dos habitatges de Salt i dos de Girona perpetrats la primera setmana de desembre. El lladre forçava els panys amb un tornavís, esbotzava les portes a cops i, quan era dins, robava joies i diners que trobava.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia