Successos

Un veí d'Olot, quarta víctima mortal d'accident en vuit dies

Els sinistres s'han produït a Montfullà, Olot, Amer i Roses

Han perdut la vida tres homes i una dona, d'edats compreses entre 38 i 78 anys

Dues víctimes eren vianants i les altres dues, conductors

Les comarques gironines han començat el 2016 amb un fatídic balanç en matèria de trànsit. Quatre persones han perdut la vida com a conseqüència d'accidents que s'han registrat en només vuit dies de diferència. Fonts de l'hospital Josep Trueta de Girona van confirmar la mort, ahir al matí, d'un veí d'Olot de 70 anys que diumenge passat va ser atropellat per un vehicle. L'home, Albert Pujol Sitjà, originari de les Planes d'Hostoles, va quedar ferit greument i el mateix dia 10 va ser ingressat a l'UCI. El succés va passar poc després de les quatre de la tarda, a l'avinguda Santa Coloma de la capital garrotxina. Els fets es van originar quan la víctima travessava el carrer. Les primeres hipòtesis apunten que no hauria creuat pel pas de vianants que hi ha habilitat a la zona, a l'altura de la farmàcia Montanyà Dou. Un cotxe que en aquell moment circulava per aquest tram, i que anava a velocitat reduïda, va atropellar-lo accidentalment. L'home va rebre un cop al cap, si bé no va perdre el coneixement. Pujol va ser evacuat al Trueta, on ja abans-d'ahir es va informar que el seu estat era molt crític.

A la demarcació, el primer accident mortal de l'any també va ser a causa de l'atropellament d'un vianant. El sinistre va tenir lloc dilluns de la setmana passada a l'N-141e, a l'alçada del nucli de Montfullà, al terme de Bescanó. La víctima, de nom Driss, era un veí de la població, de 38 anys i de nacionalitat marroquina. Pels volts de les deu de la nit, l'home es disposava a travessar la carretera quan el conductor d'un automòbil va impactar de manera accidental contra ell. Arran del cop, el vianant va caure i va quedar estès a la calçada. Es va donar la circumstància que darrere d'aquest primer vehicle circulava una furgoneta. La conductora no va ser a temps d'esquivar el cos de la víctima i també el va atropellar. L'indret on es va produir el succés queda a l'altura de la marquesina d'autobusos de Montfullà que hi ha venint de Salt, en direcció a Bescanó. El vianant va ser traslladat al Trueta, on va morir tres dies després.

Dilluns d'aquesta setmana també va ser una jornada negra. Un dels sinistres es va desencadenar quan passaven pocs minuts de tres quarts de quatre de la tarda, a Amer. La conductora d'un automòbil va perdre la vida en sortir de la calçada a l'altura del quilòmetre 49 de la C-63. El turisme va anar a parar en un dels terrenys laterals, on va bolcar. La víctima, Anna Maria Puig Terradellas, tenia 51 anys i era veïna d'Olot. Era l'única ocupant del cotxe, del qual va ser excarcerada pels bombers. I, tan sols dues hores després, els efectius es van mobilitzar per un xoc molt greu a la carretera de les Arenes, a Roses. Un turisme va envair el carril contrari i va col·lidir contra una furgoneta que circulava en sentit Cadaqués. Arran de l'impacte, el conductor del cotxe va morir. La víctima, Pedro Jorquera Paredes, tenia 78 anys i residia a Roses. El xòfer de la furgoneta, que va donar positiu en la prova d'alcoholèmia, va resultar ferit i va ser traslladat a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.

LA DATA

04.01.16
Un home de 38 anys,
resident a Montfullà, va ser atropellat accidentalment per dos vehicles a l'N-141e.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia