Successos

Intenten identificar el mort de Sant Hilari per un mòbil trobat al bosc

Es confia que l'aparell pot aportar dades del propietari que es puguin comparar amb les de la dentadura

Els Mossos van trobar un telèfon mòbil a prop del cadàver de la tenda a Sant Hilari Sacalm que es perfila com la peça clau per arribar a identificar qui és el misteriós mort que acampava al costat del riu sota unes torres elèctriques. Tot i que l'aparell estava deteriorat, els investigadors confien que poden extreure dades del terminal i arribar a saber a qui pertany. Si es pot aconseguir el nom del propietari del terminal telefònic s'intentarà contrastar si la seva fitxa dental es correspon amb la fórmula de les dents del cadàver que els forenses han pogut extreure i que té tractaments dentals que servirien per a una identificació certa.

El cos, esquelètic i fraccionat, el van trobar el dissabte 16 de gener uns caçadors al costat de la riera d'Osor a tocar de la carretera 542 que enllaça Osor amb Sant Hilari. Una de les hipòtesis que s'estudien és que podria haver mort electrocutat a conseqüència d'un arc voltaic per efecte de les mateixes torres elèctriques o fins i tot per la caiguda d'un llamp.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.