Successos

Troben al bosc dos fusells i munició, a Vidreres

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per resoldre el cas de la sorprenent troballa que va fer un operari pertanyent a la brigada municipal de la població de Vidreres que estava treballant a la urbanització Aiguaviva Park. Els fets van ocórrer dilluns, pels volts de la una del migdia, en una zona boscosa. L'home va trobar dues bosses de plàstic i li va semblar que dins hi havia uns objectes que eren com de ferro o de metall. L'operari va voler esbrinar de què es tractava i en el seu interior hi va trobar, embolcallats amb uns llençols, dos subfusells amb les seves respectives municions. Segons fonts pròximes a la investigació, es tractaria de dues armes de foc llargues, conegudes com a AK-47 o fusells Kalàixnikov, que s'utilitzen habitualment com a armes d'assalt en guerres.

L'operari va avisar immediatament els vigilants del municipi, que van alertar al seu torn els Mossos d'Esquadra. Fins al lloc de la descoberta es van desplaçar un equip de l'àrea d'investigació criminal (AIC) dels Mossos d'Esquadra, que s'han fet càrrec del cas. Els Mossos, que han obert una investigació, hauran de seguir el rastre de les armes per intentar esclarir d'on provenen, qui les va amagar al bosc i si s'han pogut fer servir per cometre algun delicte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia