Successos

Detecten lladres que roben cotxes BMW X3 a la Selva i al Maresme

Fa unes setmanes van atrapar a Platja d'Aro, gràcies a les càmeres municipals, un grup que s'havia especialitzat a robar Range Rover Evoque

Dos cotxes de la mateixa marca i el mateix model robats en poca estona de diferència al carrer, un a Malgrat de Mar (Maresme) i l'altre a Blanes. Pot ser coincidència, però la policia sospita que darrere dels robatoris hi podria haver un grup organitzat que busca aquests tipus de cotxes d'alta gamma.

Els dos robatoris es van perpetrar dimarts passat i tots dos cotxes estaven aparcats al carrer i ben tancats amb la clau. El primer, de color gris amb matrícula 4475FXC, va desaparèixer del camí del Pla de Malgrat i l'amo va denunciar el robatori a la una de la tarda. A quarts de set, l'amo d'un altre BMW X3, de color negre i amb matrícula 8350 FKM, va denunciar que l'hi havien robat quan el tenia ben aparcat al carrer Barcelona de Blanes, població veïna de Malgrat tot i que situada ja a la comarca de la Selva. Els Mossos van passar les matrícules dels cotxes robats a totes les comissaries i a les diferents policies per si es detectaven els vehicles i ara estan investigant per comprovar si es tracta d'una banda que selecciona determinats tipus de vehicles i si va ser casualitat que s'emportessin dos cotxes iguals en qüestió d'hores.

Gràcies a les càmeres

Es dóna la circumstància que al mes de desembre la policia local de Platja d'Aro, gràcies a les càmeres del carrer, va atrapar tres lladres que havien robat com a mínim quatre vehicles Range Rover Evoque (que tenen un valor que supera els 60.000 euros de nou en nou) a Palamós, Platja d'Aro i Blanes. Els lladres dels Range Rover, igual que els que han robat els BMW, els robaven quan estaven aparcats al carrer. Solien actuar entre les vuit i les deu del vespre i triaven vehicles de persones que anaven a passar el cap de setmana i aparcaven al carrer. Els detinguts pels robatoris dels Range Rover eren veïns de Sant Feliu de Guíxols i de nacionalitat marroquina. La detenció va ser possible perquè la policia local va descobrir a les imatges de les càmeres un dels lladres que va baixar d'un dels vehicles robats.

LA DATA

26.01.16
Van robar
dos BMW X3 aparcats al carrer, a Blanes i a Malgrat de Mar.

LA XIFRA

40.000
euros
és el preu més baix d'un vehicle BMW X nou.

No paren de saquejar càrregues de camions

Uns robatoris que es repeteixen periòdicament són els saquejos de càrregues de camions, sigui a les empreses o a les àrees de descans aprofitant que els xofers dormen. El cap de setmana passat es van endur 66 palets de càpsules de Dolce Gusto de la marca Nestlé de la companyia de transports Osmar Cobo López SL, a l'avinguda dels Països Catalans de Riudellots de la Selva. Els lladres es van endur la caixa del camió ja carregada, que els propietaris encara no han localitzat. Se la van endur amb un tractor que també havia estat robat i que va ser recuperat a Martorell. El mes passat a la Jonquera, van robar dos camions que transportaven televisors. D'un se'n van endur 117 televisors i de l'altre 17. I al novembre uns lladres es van endur un botí de 21.600 pots de desodorant Adidas d'un camió aparcat a l'àrea de Maçanet de l'AP-7. I a Barberà del Vallès va desaparèixer un tràiler carregat d'alumini.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia