Successos

Mor un nen veí de Pineda a causa d'un accident

Els fets han motivat la suspensió del carnestoltes infantil previst per dissabte a la tarda al barri de Poblenou

La mort d'un nen de 10 anys veí de Pineda de Mar a causa d'un accident ha motivat la suspensió del carnestoltes infantil previst per dissabte a la tarda al barri de Poblenou.

L'infant va morir ahir al matí a conseqüència de l'accident que hauria tingut diumenge passat amb el resultat d'un fort cop al cap. El menor va estar ingressat a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona i era alumne de l'escola Poblenou de Pineda de Mar.

L'Ajuntament va emetre ahir mateix un comunicat en què donava el condol a la família. En aquest sentit, el consistori i les associacions de mares i pares d'alumnes (AMPA) de les escoles Montpalau, Poblenou, Antoni Doltra i l'associació de veïns Unió de Poblenou han decidit suspendre, en senyal de condol, la rua de carnestoltes infantil, prevista per aquest dissabte 6 de febrer al barri de Poblenou. També han quedat cancel·lats la xocolatada i l'espectacle d'animació que havien de tenir lloc en acabar la rua.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.