Successos

Un pres agredeix tres funcionaris, a Perpinyà

Va llançar-los un bol d'aigua calenta a l'hora d'esmorzar i va donar-los cops

Un pres radicalitzat en l'islamisme va agredir dissabte tres funcionaris del centre penitenciari de Perpinyà. L'agressió va tenir lloc a l'hora d'esmorzar. Segons han fet públic els sindicats, un dels presos (que té la cel·la al mòdul disciplinari) va llançar un bol d'aigua calenta damunt tres funcionaris i, automàticament, “es va llançar damunt seu per agredir-los amb repetits cops de puny i puntades de peu”.

Tots de baixa

Els funcionaris que en aquell moment estaven treballant van poder reduir l'intern i tancar-lo dins la seva cel·la, però tots ells van resultar ferits. Un dels agents tenia dolor al colze i els altres dos han hagut d'agafar la baixa. El primer estarà dos dies sense treballar per un cop al maluc, i l'altre necessitarà quedar-se a casa deu dies perquè va quedar ferit a l'espatlla. Segons indiquen els sindicats, tots tres funcionaris denunciaran els fets davant la justícia.

El sindicat francès UFAP-Unsa, en un comunicat, ha reclamat al govern francès que traslladi a una presó especialitzada tots aquells interns relacionats amb l'islamisme radical o el gihadisme.

Segons se subratlla en l'escrit, l'intern que va protagonitzar l'agressió “és conegut pel seu radicalisme” i hauria d'ingressar a la presó d'Osny, al nord-oest de París, on hi ha un programa específic de tractament per als presos sospitosos de pertànyer a moviments relacionats amb el gihadisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia