Successos

Mor un camioner fent una maniobra imprudent a l'AP-7

L'home va ser catapultat per un cable mentre ajudava un company a fer un canvi de sentit al peatge de Vilademuls

Un camioner va morir dimarts durant una maniobra imprudent amb un tràiler a l'autopista. El tràgic succés va esdevenir-se a quarts d'una de la matinada al peatge de l'AP-7 a Vilademuls. El tràiler especial, que duia una autocaravana, circulava per l'N-II en sentit sud, en direcció a Madrid, quan es va trobar que, sense voler, havia arribat al peatge de l'autopista. No era la seva intenció i és per això que va voler fer mitja volta. L'única manera de fer-ho era travessant la mitjana, que està dividida per uns cons i unes barres units per un filferro gruixut. Del tràiler, va baixar-ne el copilot –que feia de segon conductor– per ajudar el pilot a fer mitja volta. Ho van intentar de la següent manera: el copilot va pujar damunt del filferro per fer-lo baixar fins a terra i que així el camió pogués passar pel damunt sense fer cap destrossa. Però aquesta maniobra imprudent enmig del peatge va acabar malament. Quan el tràiler va passar la mitjana, el copilot va sortir disparat perquè el filferro va fer com de trampolí. L'home va caure malament, de cap contra el terra, i va resultar malferit. Fins al lloc dels fets es van desplaçar ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que van traslladar el camioner a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va ingressar amb un traumatisme cranioencefàlic. Però l'home no es va poder recuperar de les greus ferides i va acabar morint al cap de poques hores. Segons fonts policials, els Mossos d'Esquadra denunciaran l'altre camioner implicat en l'accident per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Motorista accidentat

En un altre punt del mapa viari, un motorista va caure ahir al migdia a la GI-682, a l'entrada de la urbanització Mar Tossa. L'home va ser traslladat en estat greu a l'hospital Josep Trueta de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia