Mor una noia de 26 anys de Salt que anava en bicicleta i que va xocar de cara amb un cotxe en una cruïlla

Àngela Romero Belmonte, una noia de 26 anys veïna de Salt, va morir divendres passat a l'hospital de Girona de resultes de les greus ferides que es va fer el dia 6 d'octubre quan anava en bicicleta i va xocar frontalment contra un cotxe.

L'accident, segons van apuntar ahir fonts municipals, va passar a l'encreuament entre l'avinguda de la Pau i el carrer Doctor Ferran. Un cotxe que circulava pel carrer del doctor Ferran va fer l'estop corresponent abans d'incorporar-se a l'avinguda de la Pau. El conductor va mirar a la seva esquerra i no va veure venir cap vehicle i va passar, però un cop va ser a la calçada va xocar de cara contra la bicicleta, que en aquell moment, per raons no aclarides, circulava pel carril corresponent al sentit contrari de la circulació. La policia local de Salt ha recollit el testimoni de diverses persones que van veure l'accident. De resultes del xoc, la noia que anava en bicicleta, Àngela Romero Belmonte, va quedar ferida greument i va ser hospitalitzada. La jove va morir a l'hospital divendres passat, deu dies després de l'accident.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.