Successos

Rescaten amb helicòpter un usuari de la via ferrada de Sant Feliu

A causa del cansament, l'home es va veure incapaç de continuar el trajecte i els especialistes del GRAE el van auxiliar

Els bombers van rescatar ahir un veí de Capellades, de 66 anys, que es va quedar exhaust mentre feia la via ferrada de Sant Feliu de Guíxols. Els cossos d'emergències van rebre l'avís a un quart d'una del migdia. L'home realitzava l'itinerari amb un grup d'una vintena de persones. Quan era a tocar del segon tram, es va veure incapaç de continuar pel cansament i es va quedar agafat al cable. Efectius del GRAE el van situar en una base rocosa estable i van reforçar la seva subjecció. Un bomber, aleshores, va baixar amb una corda des d'un helicòpter, es va lligar amb l'afectat i el va pujar al mitjà aeri. I ja finalment, l'home, que en va sortir il·lès, va ser traslladat al port.

Diversos veïns de la urbanització Cala del Molí recullen firmes contra aquesta activitat. Denuncien que s'ha massificat i que, en ocasions, els usuaris no estan ben preparats o no són conscients de la dificultat, fet que ocasiona incidents freqüents. L'accident més fatídic es va originar al desembre del 2015, quan una dona, que tenia experiència en escalada, va morir en caure des d'un precipici, a la zona d'accés de la via ferrada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia