Successos

Posaran més vigilància pels robatoris a l'Arxiu d'Alella

L'alcalde d'Alella, Andreu Francisco (ERC), va assegurar que reforçarà la vigilància de l'Arxiu Municipal després que en van robar uns documents de les antigues seus de la Falange i la JONS al municipi. El 2002, l'exalcalde, Salvador Artès, va entregar aquesta informació amb la condició que no es consultés fins aquest gener, però quan es va anar a obrir, l'arxiu havia desaparegut.

L'alcalde va explicar en el darrer ple que escorcollaran les persones que entren l'Arxiu i que l'entrada no havia estat forçada. “Això ens ha de portar a implantar alguna mesura més de seguretat, com pot ser una càmera”, va dir Francisco, que va avançar que augmentarà el control de les persones que entren al recinte. “S'hauria de donar aquest accés a l'Arxiu amb unes altres condicions de les que han estat establertes fins ara”, va destacar. Francisco va detallar que abans del robatori havien demanat ajuda a la Diputació per ordenar l'Arxiu. “Ens toca invertir aquesta situació i posar-hi ben aviat els mitjans, esperem que amb al suport de la Diputació”, va dir el batlle, i hi va afegir: “Si la Diputació no ens pot donar aquest suport, [...] ho arreglarem nosaltres.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia