Successos

Pineda es personarà en la causa del lladre reincident

L'Ajuntament reclama més contundència contra l'home que acumula una desena de detencions per robatoris a Pinemar

Ahir va tornar als jutjats d'Arenys i va ser posat en llibertat amb càrrecs

L'Ajuntament de Pineda es personarà com a acusació popular contra el lladre que acumula ja una desena de detencions per robatoris en cases de la urbanització Pinemar. El consistori considera necessària la mesura després que encara no ha obtingut resposta a les dues cartes que va enviar la setmana passada al jutjat degà d'Arenys de Mar i a la fiscalia d'Arenys de Mar, en què reclamava una actuació més contundent en aquest cas, atesa l'alarma social que està generant al barri des de fa uns mesos. En aquest sentit, fonts policials van confirmar ahir que la setmana passada es van comptabilitzar dos robatoris més en habitatges de la zona “amb el mateix modus operandi que utilitza l'acusat”, i dilluns a la matinada la policia local el va detenir quan intentava fer un altre furt. Va passar a disposició judicial als jutjats d'Arenys de Mar i segons fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va ser acusat de robatori en grau de temptativa i va ser posat, novament, en llibertat amb càrrecs. L'individu, segons les mateixes fonts policials, acumula ja fins a 29 antecedents per robatoris amb força, una desena dels quals els hauria comès a la mateixa urbanització on viu, on ha ocupat una casa.

El consistori pinetenc explica que el segon tinent d'alcalde, Jordi Masnou (PSC), es va presentar ahir als jutjats coincidint amb la nova detenció per demanar directament al fiscal quines mesures pensava prendre. El fet que l'Ajuntament no estigui personat en la causa ha impedit que el regidor pogués obtenir més informació respecte a aquest cas. Aquest fet i la falta de resposta a les cartes enviades han fet que l'Ajuntament hagi pres la decisió de presentar-se com a acusació popular.

LA XIFRA

29
antecedents
de robatori amb força acumula el lladre que actua des de fa mesos a la urbanització Pinemar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia