Successos

Tres ferits en sortir de la via amb el cotxe a la carretera C-66, a Serinyà

Un noi de 18 anys que havia quedat atrapat al vehicle va ser dut al Trueta amb dos joves més que estaven menys greus

Una important mobilització d'efectius es va registrar ahir a Serinyà, on tres ocupants d'un vehicle van quedar ferits en un accident. Al cotxe hi anaven dos nois de 18 anys i un de 19. Els cossos d'emergències van rebre l'avís quan passaven pocs minuts de dos quarts de vuit de la tarda. El conductor va sortir de la via a l'altura del punt quilomètric 54 de la C-66, per on circulava en direcció Girona –el tram on es va originar l'incident és a les corbes de Fares, entre Serinyà i Besalú–. Com a conseqüència, un dels nois de 18 anys i el de 19 es van fer lesions de caràcter menys greu. L'altre jove de 18 anys, per la seva banda, va ser el que en va sortir més malparat, ja que es va fer fractures a les extremitats. El noi va quedar atrapat a l'automòbil, d'on va haver de ser excarcerat.

A la zona hi van acudir els bombers, quatre patrulles dels Mossos, dues ambulàncies del SEM i un helicòpter. Com que el succés es va produir quan s'estava fent fosc, l'helicòpter no va poder traslladar cap dels ferits. Tots tres van ser evacuats a l'hospital Josep Trueta de Girona. Els que estaven menys greus hi van ser portats amb una ambulància bàsica i l'altre noi, amb una de medicalitzada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.