Creen una unitat de policia especial a l'Ametlla del Vallès per fer front a l'augment de la inseguretat

L'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès, davant dels darrers robatoris que s'han produït a la població i aldarulls a la via pública ha decidit crear amb caràcter de prova la unitat del «GES», Grup Especial de Seguretat.

Les seves funcions seran les de realitzar els diferents controls de seguretat ciutadana, de drogues, de prevenció, entre d'altres. Serà el grup que intervindrà en primera instància en alteracions de l'ordre públic i/o actes que puguin esdevenir en aldarulls. Al mateix temps realitzaran en diferents horaris tasques de vigilància en llocs on la possibilitat de incidents i robatoris sigui alta.

El seu horari serà especial, atenen les ordres del Director de seguretat ciutadana que serà el màxim responsable del grup i el que instaurarà el horari depenen de les necessitats.

Segons explica el consistori, la formació policial serà exhaustiva i continuada, per tal d'especialitzar els seus components en l'àrea de seguretat ciutadana i intervenció immediata.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.