Successos

Demanen presó per a la mare que conduïa borratxa amb els nens

La fiscal demana una pena d'un any i tres mesos de presó per a la mare que va ser enxampada conduint beguda amb els seus fills d'onze i dotze anys al vehicle, a Vidreres. L'acusa de negar-se a fer la prova d'alcoholèmia i de conduir sense permís de conduir. La fiscal també vol que la mare pagui una multa de 16.000 euros.

Els fets, que van ser jutjats ahir a Girona, van tenir lloc el 28 de febrer passat a la benzinera Galp que hi ha situada al quilòmetre 82 de la C-35. La dona va haver d'aturar el turisme a la benzinera després que el fill gran li demanés que s'aturés perquè havia d'anar al lavabo. Es veu que el nen va aprofitar aquest moment de distracció per parlar amb un treballador de l'estació de servei i demanar auxili. El nen va explicar que la mare estava borratxa i que conduïa fent esses per la carretera.

En la seva declaració, la mare va reconèixer que aquell dia anava borratxa, però va assegurar que no duia el cotxe, que anava de copilot. Segons va informar ahir Ser Girona, la dona va relatar que qui anava al volant era un altre home que va fugir quan van parar a la benzinera. La mare afirma que és molt probable que el nen digués que ella anava borratxa perquè abans s'havien enfadat perquè no li volia comprar un videojoc. Però els Mossos no es creuen la versió de la dona i durant el judici van explicar que “no hi ha dubte” que la mare conduïa el cotxe i que anava borratxa. “Tenia dificultats per aguantar-se dreta, feia pudor d'alcohol, estava agressiva i amenaçava els nens”, van explicar els agents durant el judici. El cas ha quedat vist per a sentència i el jutge dictarà una resolució en les pròximes setmanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia