Successos

Arrestats a Riudarenes i a Sils una banda de lladres

Els Mossos atribueixen al grup, liderat per una dona que arrossega 25 antecedents, assalts a empreses de Badalona, robatoris a tres habitatges gironins i saquejos a camions

Els Mossos han arrestat un total de vuit persones (quatre a Riudarenes, dues a Sils, una a Badalona i una altra a Barcelona) emparentades entre si sospitoses de ser al darrere de diversos assalts pel sistema de foradar les parets perpetrats a Badalona, tres robatoris amb força en habitatges de les comarques gironines i set robatoris de furgonetes i de receptació de material robat. Se sospita que part del material que se'ls va trobar, que està valorat en uns 25.000 euros, podria procedir dels robatoris de les càrregues de camions aparcats. Als domicilis s'ha trobat una gran diversitat d'objectes, com ara motxilles, sabatilles esportives, 240 camises valorades en prop de 15.000 euros, sabates, maletes d'eines, cadiretes de nen per al cotxe i roba de marques conegudes

L'operació per desmantellar la banda de lladres es va fer la matinada del dimarts 12 d'abril de forma simultània als domicilis dels sospitosos de Riudarenes, Sils, Badalona i Barcelona i amb la intervenció dels agents dels ARRO (Àrea Regional de Recursos Operatius) de les diferents àrees policials implicades.

A més a més, als habitatges escorcollats a Riudarenes i a Sils, els Mossos van descobrir tres plantacions de marihuana, una preparada per al conreu i dues amb un total de 700 plantes, motiu pel qual també estan sent investigats per un delicte contra la salut pública en la seva vessant del tràfic. També s'han intervingut 26 dosis de cocaïna, balances de precisió i diversos estris per preparar monodosis per distribuir la cocaïna.

Segons els Mossos d'Esquadra, la persona que liderava aquesta organització criminal polivalent era una de les arrestades, una dona de 32 anys, que acumula ja un total de 25 detencions en el seu currículum.

La dona és l'única que ha estat empresonada per ordre del jutjat d'instrucció número 4 de Badalona, que porta el cas. La resta, entre ells el company de la líder, estan lliures.

LA DATA

12.04.16
Els Mossos
van fer l'operació que va acabar amb vuit persones detingudes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia