Un pilot mor en estavellar-se amb l'avioneta al mar, a l'Alacantí

Un pilot de 56 anys va morir ahir a uns 75 metres de la costa del municipi del Campello (Alacantí) quan l'avioneta en què viatjava es va estavellar al mar. L'accident va succeir cap a un quart d'una del migdia en una zona coneguda com Coveta Fumà. Quan els primers efectius de Salvament Marítim van sobrevolar la zona del sinistre van veure com l'únic tripulant de l'aparell, un ultralleuger Jodel D-185, havia aconseguit sortir de la cabina i nedava cap a la costa. Però quan l'helicòpter el va rescatar el pilot ja havia perdut la vida. Segons va informar el Ministeri de Foment, el pilot va contactar amb la torre de control de l'aeroport de l'Altet (Horta del Sud) per avisar d'una emergència, però no va arribar a concretar quin tipus d'incidència tenia l'aparell. L'avioneta havia sortit de l'aeròdrom de Castelló cap a les onze del matí en direcció a Granada, on havia d'arribar cap a les dues del migdia. Després la víctima havia de reemprendre el viatge fins a Tànger, al Marroc.

Un testimoni de l'accident va assegurar que havia vist com l'hèlix de l'avioneta havia deixat de funcionar i que llavors l'aparell va perdre altura fins a caure al mar. Fa poc més d'una setmana, un pilot també va morir a Sant Miquel de Salines (Baix Segura) quan va perdre el control d'una avioneta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.