Successos

Moltes activitats i més parades a la Fira i Festes de Sant Crist de Piera

La mostra introdueix les primeres jornades 4X4 Vila de Piera

L'aplec de Mas Bonans clou les festes l'1 de maig

Piera s'omple d'ambient en la 27a edició de la Fira del Sant Crist, una mostra plural que combina l'aspecte més comercial amb el fet de ser un punt d'expressió per a les entitats i un punt de trobada per a la festa. Al llarg de més d'un quilòmetre, des de l'inici del carrer Piereta fins a la plaça de Joan Orpí, s'instal·laran parades i estands, que enguany es preveu que superin els de l'edició passada. Concerts, exposicions, competicions, exhibicions, activitats infantils i per al jovent, folklore, gastronomia, artesania, mercat medieval amb taller de circ per a tots els públics... són algunes de les propostes del programa, que es divideix en dues parts: la fira pròpiament dita (aquest cap de setmana) i una altra de les festes, del 25 d'abril fins a l'1 de maig. El motor també serà present a la fira amb diverses activitats com les primeres jornades 4X4 Vila de Piera, la concentració de vehicles Seat, una exposició de cotxes nous i d'ocasió o el Piera Motor Festival. A més, els aficionats als videojocs podran assistir a la Lan Party, on es faran diversos tornejos.

Dades d'interès

Fira dia 23 i 24 d'abril des del carrer Piereta fins a la plaça de Joan Orpí. Festes del 25 d'abril a l'1 de maig, data de l'aplec de Mas Bonans.

www.viladepiera.cat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.