Successos

Roba 27 mòbils en una sola nit en la festa major de la UdG a Girona

Els aparells van ser sostrets durant un concert a la Devesa

El lladre ha quedat en llibertat amb càrrecs

La policia ha pogut detenir el lladre que es va dedicar a sostreure telèfons mòbils de la festa universitària de la Universitat de Girona (UdG). Els Mossos d'Esquadra van detenir la mateixa nit el delinqüent, un home de 47 anys, de nacionalitat romanesa, com a sospitós de 27 furts.

Els fets van ocórrer la matinada del dissabte 23 d'abril a la Copa, a la zona de la Devesa de Girona on tenia lloc un concert en el marc de la festa major universitària que se celebra anualment. Es va tenir notícia dels robatoris després que, pels volts de la mitja nit, una noia s'apropés als agents, que estaven fent tasques de seguretat pels voltants de la festa, per denunciar la sostracció del seu telèfon mòbil.

Fuig de la policia

Veient aquests fets, i amb la descripció que va donar la víctima, els agents van iniciar una recerca per la zona i, a l'altura del pont de França, van localitzar una persona que, en veure la presència policial, va marxar ràpidament del lloc. Després d'una breu persecució a peu el van aconseguir aturar. Quan el van escorcollar li van trobar 27 telèfons mòbils, que havien estat sostrets aquella mateixa nit a la zona on se celebrava la festa universitària. Després de passar la nit als calabossos, el detingut va passar el 24 d'abril a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Tots els telèfons mòbils recuperats ja s'han retornat als seus propietaris legítims.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia