Successos

Xoca contra un cotxe aparcat i resulta ferit de gravetat a Girona

Un altre conductor tira a terra la històrica font de la plaça de les Patates de Figueres

Un jove de 21 anys va resultar ferit de gravetat després de tenir un accident de trànsit a Girona. L'incident va tenir lloc a tocar de les cinc de la matinada a l'altura del número 66 del carrer de Pedret. El jove va perdre el control del vehicle i va xocar contra un cotxe que havia aparcat. Efectius d'emergència es van desplaçar fins al lloc dels fets i els bombers el van haver d'excarcerar. Posteriorment, els sanitaris del SEM el van traslladar a l'hospital Josep Trueta.

Per altra banda, també ahir a la matinada, un altre conductor va xocar contra la històrica font de la plaça de les Patates de Figueres, i va fugir del lloc dels fets. Posteriorment, agents de la Guàrdia Urbana van iniciar una recerca, i van localitzar el vehicle. Segons l'Ajuntament, el consistori valorarà els danys causats i el conductor haurà de pagar una multa per les destrosses realitzades al mobiliari urbà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia