Successos

Un lladre fuig per les teulades i un canal a Empuriabrava

El delinqüent, que havia robat en dos domicilis, va ser detingut després de passar pels jardins d'onze cases

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Roses van detenir el dia 10 de maig un home de 42 anys, de nacionalitat algeriana i veí de Castelló d'Empúries, com a presumpte autor de dos robatoris amb força en domicili i un altre de resistència i desobediència als agents de l'autoritat.

Els fets van succeir cap a les set del matí del mateix dia, al sector Port Banyuls d'Empuriabrava, quan uns testimonis dels fets van alertar els servei d'emergència que semblava que un home robava a l'interior d'un domicili. Els agents es van desplaçar al lloc i van comprovar que dos habitatges havien estat forçats. Un dels domicilis tenia la porta corredissa del menjador oberta i de l'interior n'havien sostret el televisor, i l'altre tenia la persiana forçada i el vidre d'una finestra trencat.

Després de fer les comprovacions, els agents dels Mossos d'Esquadra van emprendre una recerca per localitzar l'autor dels fets. En passar pel carrer Joan Carles I, els policies van veure un home que coincidia plenament amb la descripció facilitada pels testimonis i aquest, en veure els policies, va arrencar a córrer.

L'home va fugir saltant per les teulades mentre que els mossos el seguien des del carrer. Després de saltar i caure a l'aigua del canal i de fugir passant pels jardins d'onze cases, els agents van aconseguir aturar l'home a la zona del sector Francolí, a l'altura del número 3. L'home no ho va posar fàcil, ja que va oferir una residència activa a la detenció.

Troben una clau i una tele

Quan el van escorcollar, li van trobar a la butxaca la clau d'un cotxe que estava aparcat molt a prop dels habitatges violentats. Al maleter hi havia un televisor, que posteriorment es va comprovar que havia estat sostret d'un dels pisos. Per tot això, es va detenir l'home com a presumpte autor de dos robatoris en interior de domicili i un delicte de resistència als agents de l'autoritat. El detingut, que tenia antecedents, va passar l'11 de maig a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que el va deixar en llibertat amb càrrecs.

LA DATA

10.05.16
és el dia
que els mossos van poder detenir el lladre, de 42 anys, algerià i veí de Castelló d'Empúries.

LA XIFRA

3
delictes
li imputa la policia: dos robatoris amb força i un altre de resistència i desobediència a l'autoritat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia