Successos

Nou detinguts per haver robat en pisos del Maresme

Els Mossos d'Esquadra han detingut nou homes integrants de dos grups criminals que haurien comès diversos robatoris amb força a municipis maresmencs, com ara Arenys de Mar i Canet, i a altres ciutats de l'àrea metropolitana. Els individus eren especialistes a forçar pisos mitjançant el mètode del bumping, un sistema que consisteix a col·locar una clau estàndard a l'interior del pany i colpejar-la amb un martell o algun altre objecte per aconseguir que els pistons s'alliberin i es pugui obrir la porta, sense deixar trencar el pany.

Els lladres s'asseguraven sempre que no hi hagués ningú dins la casa i, un cop dins, sostreien els diners, les joies i altres objectes de valor. Els policies han confirmat la participació dels dos grups de lladres en fins a catorze robatoris.

Els jutjats d'instrucció número 4 de Barcelona i número 1 de Terrassa van supervisar les investigacions dutes a terme pels agents, que van culminar el 10 de maig amb la detenció de les nou persones, de nacionalitat georgiana i armènia. Després de declarar, els jutges van decretar l'ingrés a la presó per a cinc dels detinguts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia