Successos

successos

La policia de Llançà salva un jubilat que estava atrapat en un incendi a casa seva

L'home va deixar els fogons encesos, es va endormiscar i se li va encendre la cuina

La policia el va treure per la finestra després d'arrencar les reixes

La policia local de Llançà va aconseguir rescatar ahir un home francès de 69 anys que havia quedat atrapat en un incendi dins de casa seva.

L'home, que resideix a la planta baixa del número 18 del carrer Pep Ventura de Llançà, va posar el dinar a coure al foc i es va endormiscar; per tant, no es va adonar que l'estri que tenia al foc li encenia la cuina. Quan es va despertar, la cuina ja estava en flames i ell es va posar arran de la finestra, amb barrots de ferro, que dóna, al carrer per demanar ajuda. Eren quarts de dues quan alguns veïns es van adonar de la situació i van trucar al 112, que va mobilitzar els equips d'emergència. La policia local de Llançà, els que eren més a prop, van rebre la trucada d'avís dels Mossos (que no tenen seu al poble) i els municipals van córrer cap al lloc de l'incendi. Primer van intentar entrar a l'habitatge a través de l'entrada del bloc de pisos i seguint per un passadís molt llarg que acaba fent un ela, però els va ser impossible perquè la fumarola que sortia de l'habitatge no els deixava veure res i els ofegava.

En vista de la situació, que esdevenia molt perillosa per a l'home atrapat a la casa, van agafar una pota de cabra i la van fer servir per sollevar la reixa de ferro de la finestra; d'aquesta manera van aconseguir treure l'home fins al carrer. Un cop a fora, el personal del SEM el va atendre i va comprovar que no tenia ferides de gravetat i que el fum no l'havia afectat gaire, ja que ell estava amorrat a la finestra, de cara a l'exterior. Els bombers també van anar al lloc de l'incendi i es van ocupar de sufocar del tot les flames, que van deixar la cuina totalment calcinada. El jubilat, que viu de lloguer a Llançà, ahir se'n va anar a França, a casa d'uns familiars, on estarà fins que no es reparin els desperfectes de la casa, que va quedar amb la cuina i el mobiliari totalment destrossat.

LA XIFRA

69
anys
té l'home que va haver de ser rescat d'un incendi a casa seva, a Llançà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.