Successos

La nena rescatada a la piscina es manté a l'UCI

La nena de 5 anys que aquest divendres a la tarda va ser rescatada de la piscina de Mollerussa quan s'estava ofegant continua ingressada a l'UCI de pediatria de l'hospital Sant Pau de Barcelona. La menor va ser traslladada en helicòpter al centre hospitalari després d'haver estat atesa en primera instància al CAP de la capital del Pla d'Urgell. Segons fonts mèdiques, la nena, d'uns 5 anys, està estable dins de la gravetat. Un portaveu de l'hospital va dir, ahir, que “la nena es troba a la unitat de cures intensives” i que, malgrat que se l'ha estabilitzada, continua greu. Els serveis mèdics del centre hospitalari estan en espera de veure com evoluciona la pacient.

Els fets van passar pels volts de les set de la tarda de divendres, quan la nena participava en els jocs aquàtics d'un acte de la festa major de Mollerussa. Tan aviat com testimonis dels fets van adonar-se que la menor s'estava ofegant, es va donar avís als serveis d'emergències i els sanitaris del SEM desplaçats al lloc van aconseguir reanimar-la. Després d'una primera estabilització, la van traslladar en helicòpter a l'hospital de Sant Pau, on va arribar cap a dos quarts de nou de la nit, en estat crític. Poc després de l'incident, l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, va destacar que la ràpida intervenció dels equips d'emergència l'havia salvada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia