Successos

L'exregidor de Sant Vicenç Jaume Masats mor en un xoc

L'exregidor d'ERC a Sant Vicenç de Castellet Jaume Masats va morir ahir al migdia, als 63 anys, en tenir un accident de trànsit al Baix Empordà. Segons el Servei Català de Trànsit, la furgoneta que conduïa Masats va xocar frontalment contra un camió, el conductor del qual va ser evacuat a l'hospital Josep Trueta de Girona en estat crític.

Masats va ser cap de llista d'ERC el 2007 i va entrar al govern fent coalició amb CiU. Va ser primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme. El 2011, va tornar a ser cap de llista, però el pacte CiU-PSC el va deixar a l'oposició. Va plegar el 2014, quan va cedir el liderat a Adriana Delgado. Tot i això, “no va deixar mai el partit”, recordava ahir Lluís Oliveras, president d'ERC a la Catalunya Central, que el va definir com “un històric” i “un home d'entitat” per la seva vinculació al Centre Excursionista i a la revista El Breny, entre altres. “És una pèrdua important, un cop dur”, va dir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.