Successos

seguretat

robatoris

Nou intent de robatori de tabac a Logista de Celrà

L'empresa de distribució de tabac Logista ha tornat a ser objectiu dels lladres. Però aquest cop, per fortuna per als amos, no se'n van sortir. Els fets van tenir lloc el 16 de maig pels volts de les quatre de la matinada, quan uns lladres es van dirigir al magatzem que l'empresa té al polígon industrial, al carrer Llevant del polígon de Celrà. La companyia es dedica a la distribució de productes i serveis a establiments, així com a l'entrega de missatgeria i paqueteria urgent. L'empresa disposa d'una xarxa de delegacions i, en concret, a les instal·lacions que van ser assaltades, s'hi emmagatzema tabac. Els pispes van poder forçar una de les portes d'entrada per la part inferior, però no van accedir a dins. L'alarma instal·lada al recinte va detectar els delinqüents i es va activar. Els lladres llavors es van espantar i van fugir a corre-cuita del lloc dels fets. No va ser fins al dia 24 de maig que els amos de Logista van denunciar els fets als Mossos d'Esquadra, que s'estan encarregant de la investigació, però a hores d'ara no hi ha cap detingut.

No és el primer cop que els lladres assalten o intenten assaltar l'empresa. De fet, últimament Logista ha rebut cops bastant importants. L'any passat, uns lladres van entrar a la nau rebentant una paret amb una retroexcavadora que havien agafat d'una empresa veïna. A l'octubre, els pispes van sostreure catorze caixes de tabac, valorades en 31.500 euros, fent diversos forats al sostre. També, el juny del 2014, uns desconeguts hi van accedir i es van endur caixes de tabac per valor de 26.000 euros. En l'assalt anterior, perpetrat el 21 d'abril de l'any passat, es van emportar un botí de 42.000 euros, després de malmetre una paret encastant un camió que havien robat poca estona abans a Sant Julià de Ramis. L'abril del 2013 hi van entrar fent servir el sistema d'estavellar un cotxe contra la porta d'entrada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia