Successos

El nou parc de bombers de Sant Climent, a punt

Una tramuntanada es va endur el sostre de l'antic el mes de febrer

Les obres al parc de bombers voluntaris de Sant Climent Sescebes, que va quedar sense teulada al febrer a causa de la tramuntana, van a molt bon ritme. Tant és així que és previst que estiguin enllestides d'aquí a un parell de setmanes. En un principi s'havia parlat que ja s'hi podrien instal·lar per Sant Joan, però tot indica que s'allargarà mínimament uns dies més i serà a principis de juliol. Es treballava amb celeritat perquè el parc de Sant Climent és el segon en nombre de sortides a l'Alt Empordà, després del de la Jonquera. Entre 15 i 20 efectius hi assumeixen els serveis de vigilància d'incendis.

Després que el vent s'endugués la taulada de l'antic parc, actualment, i de manera provisional, els bombers voluntaris han de treballar en un local que no compleix els requisits de seguretat. És per això que s'han tramitat per via d'urgència.

L'alcaldessa de la localitat, Olga Carbonell, i el màxim responsable dels Bombers a Girona, Enric Cano, van negociar amb la Generalitat i la Diputació Provincial una possible solució. Finalment, la Diputació de Girona assumeix el cost de les obres d'adequació de l'antiga cooperativa (uns 30.000 euros), que l'Ajuntament de Sant Climent ha cedit per a aquesta finalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia