Successos

Un incendi obliga a evacuar quatre cases a Mont-ras

El foc va començar en una tanca d'un jardí, al carrer de Ricard Viladessau

Bufava tramuntana i les flames es van propagar a altres finques

No hi va haver danys a l'interior de cap immoble

Un petit ensurt va tenir lloc ahir a Mont-ras, on una quinzena de veïns de quatre cases van ser evacuats de manera preventiva a conseqüència d'un incendi que es va originar en la tanca del jardí d'una de les finques afectades. Els efectius dels cossos d'emergències van rebre l'avís poc abans de tres quarts d'una del migdia. Fins a la zona es van desplaçar cinc dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat, un helicòpter –que va també va realitzar diverses descàrregues d'aigua– i quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, entre les quals hi havia agents de la unitat d'investigació de la comissaria de la Bisbal d'Empordà.

Les flames van començar en una tanca de jardí d'un habitatge del carrer de Ricard Viladessau. Com que bufava una mica de tramuntana, el foc va saltar a zones enjardinades de propietats properes i també va causar danys en altres tanques perimetrals. Mentre van durar les tasques d'extinció es van desallotjar els habitants de la casa on va començar l'incendi, i també els residents d'un dels domicilis del costat, dos habitatges del carrer de Vicenç Bou, i els residents d'un immoble del carrer Mestre Sirés. Segons les primeres hipòtesis, el foc va començar per una espurna. Les flames i el fum van cremar part de les tanques de xiprer, pinassa que hi havia als jardins i algunes façanes, si bé no hi va haver desperfectes a l'interior de les cases i tots els veïns que van ser evacuats preventivament van resultar il·lesos. Els Bombers van donar per tancat el servei pels volts de les tres de la tarda.

LA XIFRA

5
dotacions
terrestres dels Bombers, un helicòpter i quatre patrulles dels Mossos es van mobilitzar pels fets.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia