Successos

Els delictes baixen un 33% a Piera fins al març

Els fets delictius van disminuir un 33% a Piera durant el primer trimestre de 2016 respecte a les dades de l'any passat. Així es desprèn de les dades donades a conèixer recentment per la Policia Local, en què també s'explica que les xifres interanuals des del maig del 2015 fins a l'abril del 2016 també s'han reduït un 17,5% respecte al mateix període entre els anys 2014 i 2015.

D'altra banda, la mitjana de persones afectades per actes delictius a Piera és de 40,5 per cada 1.000 habitants, una xifra molt inferior a la mitjana de Catalunya, que és del 64,1 per 1.000, sense comptar, això sí, els fets relacionats amb incidents de trànsit.

Des del consistori s'apunta que aquestes dades demostren que Piera és un municipi segur i la previsió és reduir encara més el nombre de delictes al municipi al llarg del 2016 “gràcies, sobretot, al treball que realitzen diàriament els membres de la Policia Local així com la resta de cossos de seguretat”.

Entre els delictes més recurrents al municipi hi ha el robatori a les llars –un recent estudi de la Unió Catalana d'Entitats Asseguradores (Uceac) mostrava que Piera estava lleugerament per sobre de la mitjana catalana–. Les característiques del municipi, amb quinze nuclis urbans disseminats per tot el terme i la proximitat de Barcelona, poden explicar aquesta dada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia