Successos

policial

Un conductor sense carnet fuig d'un control i colpeja un policia a Mont-ras

Els agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de l'àrea regional de trànsit (sector de Sant Feliu de Guíxols) van denunciar penalment un conductor de 40 anys per conducció temerària, conducció amb el permís retirat judicialment i atemptat als agents de l'autoritat. Els fets van tenir lloc la matinada del dia 24 de juny, coincidint amb la revetlla de Sant Joan, quan agents de trànsit dels Mossos d'Esquadra feien un control d'alcoholèmia a la carretera C-31, al punt quilomètric 329, al terme municipal de Mont-ras. Cap a les quatre de la matinada, un mosso va indicar a un turisme que es dirigís cap a la zona de regulació del control. Aquest no va fer cas de les seves indicacions i va accelerar fent maniobres evasives. Els agents van veure perillar la seva integritat i van haver d'esquivar el vehicle. Un d'ells va arribar a impactar lateralment amb el cotxe. Els mossos van iniciar una investigació per poder localitzar el vehicle, que s'havia fet escàpol a gran velocitat.

Posteriorment, el dia 29 de juny –dimecres passat– els agents de trànsit del sector de Sant Feliu van localitzar el propietari del turisme, que era el conductor la nit dels fets. També van comprovar que l'home conduïa amb el permís retirat judicialment el 2009 per un altre delicte contra la seguretat del trànsit, en concret també conducció temerària.

Davant les evidències i els fets contrastats, els agents van instruir diligències penals pels delictes contra la seguretat del trànsit i atemptat als agents, que es van lliurar al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.