Els transportistes reclamen més zel policial per eradicar els robatoris de camions

La patronal del transport Asetrans reclama que els Mossos investiguin més a fons la xarxa, segons els transportistes molt ben organitzada, que fa temps «fa desaparèixer» tràilers sencers carregats, moltes vegades de coure. Asetrans exigeix més zel policial després del robatori, diumenge, d'un camió carregat de coure de l'empresa Japic Petit de Llagostera, que és el quart tràiler carregat de coure d'aquesta empresa que els lladres s'emporten. Asetrans i l'amo de Japic Petit creuen que les investigacions s'haurien de centrar a la zona del polígon Santiga de Barberà del Vallès. Allà va aparèixer buit el darrer camió i és on creuen que els lladres poden tenir una infraestructura muntada per a les seves activitats il·lícites.

Camió ple d'ametlles

Diumenge va desaparèixer el camió de coure de Japic Petit que era aparcat al Mas Xirgu, a prop de la comissaria dels Mossos de Trànsit, i fa unes setmanes els lladres es van endur la caixa d'un tràiler amb un carregament d'ametlles que era estacionat al pàrquing de Bellsolà, darrere dels cinemes Lauren de Girona, un lloc teòricament segur, cosa que demostra la perícia dels lladres de camions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.