Successos

policial

Enxampen un lladre de cable elèctric a Fornells

El nou sistema de seguretat que ha implantat l'Ajuntament de Fornells de la Selva ha permès la detenció d'un lladre de coure que intentava sostreure el cable elèctric de la zona esportiva. Els fets van ocórrer ahir pels volts de quarts de quatre de la matinada, quan responsables municipals van rebre un missatge al mòbil del sistema d'alarmes en què els avisaven que s'havia tallat un cable del camí vell de Fornells a Campllong.

De seguida van assabentar dels fets els Mossos d'Esquadra, que van enviar-hi una patrulla. Efectivament, els agents van comprovar que l'entorn del camp era a les fosques, i hi havia eines i material en un dels extrems.

En no veure a ningú, els mossos es van amagar per veure si així enganxaven in fraganti el lladre. Al cap de molt poca estona va aparèixer un home. Els mossos es van dirigir cap a ell per detenir-lo i va explicar que s'havia barallat amb la dona i que estava dormint al cotxe, però no podia donar cap explicació sobre els tornavisos, eines, guants i tot el material que duia al damunt.

Davant l'evidència dels fets, els agents van detenir el lladre, de 47 anys i veí de Blanes, que té antecedents per fets similars. Segons va explicar ahir l'alcalde de Fornells, Mateu Parera-Nieto, van enxampar el lladre amb uns 115 metres de cable, amb un valor de 800 euros aproximadament. El darrer cop que van robar al mateix lloc, els assaltants se'n van poder endur 1.000 metres, que representa un botí d'uns 7.000 euros.

Furt a Girona

D'altra banda, la ràpida actuació d'un ciutadà i d'un agent cívic va permetre detenir ahir un lladre que es volia endur roba de la botiga Zara del carrer Bisbe Lorenzana de Girona. L'home, de 25 anys i veí de Platja d'Aro, va aconseguir deslliurar-se d'una responsable de la botiga que va intentar impedir que s'endugués jaquetes. Però a la sortida de la botiga un ciutadà el va reduir i després s'hi va sumar l'agent cívic. Posteriorment l'home va ser detingut pels mossos per una falta de furt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.