Successos

Crida a la solidaritat per aturar un desnonament a Gandia

La Plataforma d'Afectats per la hipoteca de la comarca de la safor i l'Assemblea 15M realtzen l'advertiment

El dilluns dia 09 de Juliol a les 9.30 h. uns veïns del carrer Plus Ultra núm. 45 - pis 2 - pta6 de Gandia, patiran la pèrdua de sa casa, la qual li serà arrabassada per Bankia.

El delicte d'aquesta família, composta per 1 persona de tres mesos, és haver-se quedat sense feina i, com a conseqüència d'això, no poder pagar les quotes. La família, però, no sols perdrà la seua casa, a més perdrà els diners que ha pagat fins ara, i es quedarà amb el deute pendent.

la Plataforma contra els desnonaments a la comarca de la Safor assegura que “entre tots, sense voler-ho, estem ajudant a Bankia, però aquesta entitat condemna a aquesta família i a moltes més a la marginalitat, perseguint-les per tal d'intentar cobrar-se el deute més els interessos.

Aquesta família ha demanat la condonació del deute, és a dir, donar el pis i quedar en pau. No els han concedit la seua petició. També ha demanat al jutjat nº 3 de Gandia que aplacen el desnonament fins que tinguen una ajuda oficial per llogar un pis social, però fins avui no els han concedit cap petició.

Segons sembla, i sempre en opinió d ela Plataforma de la safor, “el que vol Bankia és tirar-los al carrer i deixar la família sense un dels drets fonamentals com és el de l'habitatge” (article 25 de la Declaració Universal dels Drets Humans i article 47 de la Constitució Espanyola).

El dilluns, membres de l'assemblea del 15M Safor-Valldgina, de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de La Safor, la PAH de València i també altres persones arribades d'altres assemblees de la demarcació de València, mostraran la solidaritat per a intentar aturar el desnonament d'aquesta família, personant-se a la porta de sa casa a Gandia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.