Successos

policial

Recuperen un tractor d'un magatzem de Cassà i detenen els dos lladres

Un pagès denuncia la sostracció del vehicle, i el localitzen en un mas de Vilobí d'Onyar

Els mossos enxampen als lladres quan l'anaven a recollir

Els Mossos d'Esquadra de la unitat d'investigació de la comissaria de Girona i de Santa Coloma de Farners van detenir el 8 d'agost a Vilobí d'Onyar, dos homes de 26 i 55 anys, de nacionalitat romanesa i espanyola, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força després d'haver robat un tractor. El mateix dia 8 d'agost els Mossos van tenir coneixement, a primera hora del matí, que s'havia sostret un tractor d'una empresa de Cassà de la Selva, concretament del veïnat del Mont-roig. El propietari del vehicle l'havia deixat estacionat al magatzem de la seva empresa el vespre del dia anterior, un cop finalitzada la jornada laboral.

En un mas deshabitat

Poc després de denunciar els fets, pels voltants de les nou del matí, un treballador va alertar que havia vist el tractor sostret, a la part del darrere d'un mas deshabitat a la població de Vilobí d'Onyar.

Immediatament la unitat d'investigació de Girona, amb el suport de la unitat d'investigació de Santa Coloma de Farners van muntar un dispositiu per enxampar els lladres en el moment en què volguessin anar a recuperar el tractor. Pels voltants de les vuit del vespre els mossos van veure que s'apropava un cotxe sospitós amb dos ocupants al seu interior, amb la clara intenció d'anar a recollir el vehicle agrícola. Tot seguit van ser interceptats i detinguts pel robatori. Finalment, el tractor es va retornar al seu legítim propietari el mateix dia de la sostracció.

Llibertat amb càrrecs

Els detinguts, un dels quals té antecedents, van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners el dia 10 d'agost. El jutge d'instrucció els va deixar en llibertat amb càrrecs.

LA DATA

08.08.12
És el dia
que el pagès de Vilobí d'Onyar es va adonar que li havien sostret el tractor de la masia.

LA XIFRA

2
detinguts
en relació al cas, un espanyol, de 55 anys i veí de Salt, i un romanès de 26, veí de Maçanet de la Selva.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.