Successos

policial

Set detinguts per haver robat en supermercats de Palamós

Tots els furts es van efectuar utilitzant bosses folrades per inhibir els sistemes d'alarma

Alguns dels lladres, tots de nacionalitat romanesa, acumulen fins a 17 detencions per fets similars

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de la Bisbal d'Empordà van detenir entre el 19 de juliol i el 7 d'agost set persones com a responsables de diversos furts en supermercats de Palamós.

La primera actuació va tenir lloc el 19 de juliol, pels voltants de la una del migdia, quan un agent que estava fora de servei va donar l'avís que una dona havia intentat furtar diversos productes del supermercat Esclat de l'avinguda Catalunya. L'agent va presenciar com una dona, que estava a la caixa de l'establiment, es negava a mostrar la bossa de mà a la caixera i arrencava a córrer, abandonant la bossa al lloc. L'agent va seguir-la i va veure que pujava en un turisme ocupat per dues persones.

Licors i cosmètics

Al mateix moment van arribar diverses patrulles dels Mossos, que van identificar i escorcollar els ocupants del vehicle. Dins del cotxe, els agents hi van trobar nombrosos productes: ampolles de licor, cremes bronzejadores, ambientadors, articles de cosmètica, etc., valorats en uns 1.000 euros.

Els productes encara portaven l'etiquetatge i es va comprovar que havien estat sostrets del supermercat Caprabo, també de l'avinguda Catalunya de Palamós. Dins del vehicle també es van trobar dues bosses folrades que havien preparat per eludir els sistemes d'alarma dels establiments.

La segona actuació va ser el 7 d'agost, pels voltants de les dotze del migdia, quan des del mateix supermercat Esclat de l'avinguda Catalunya de Palamós es va donar l'avís que dues dones estaven furtant ampolles de licor i en ser descobertes van fugir. Una patrulla de paisà es va adreçar al lloc i, després d'una recerca per la zona, va localitzar un vehicle estacionat prop del supermercat i ocupat per dues persones en actitud de guaita.

Amb antecedents

Els agents van identificar els dos ocupants del vehicle i van comprovar que dins el cotxe hi portaven trenta-tres pots de desodorant, sis ampolles de licor, diversos articles de cosmètica i refrescos; en conjunt, tot sumava uns 115 euros. També per la zona, una altra patrulla va localitzar les dues dones que, presumptament, havien anat a furtar al supermercat. Durant l'actuació es van localitzar tres bosses de mà, que havien estat folrades per evitar els sistemes d'alarma de l'establiment.

Els set detinguts en les dues actuacions tenen entre 19 i 52 anys, són de nacionalitat romanesa i són veïns de Malgrat de Mar, Palafolls i Lloret de Mar. Els detinguts van ser citats a declarar al jutjat de la Bisbal, i van quedar en llibertat. Alguns d'ells acumulen fins a 17 i 9 detencions per altres furts que han fet, per exemple, al supermercat Champion de l'Escala o a l'Intermarché de Banyoles.

LA XIFRA

1.000
euros
és el valor dels articles que els lladres van sostreure del supermercat Esclat de l'avinguda Catalunya


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.