Successos

policial

Detenen cinc lladres per furts a turistes en àrees de servei a l'AP-7

Els Mossos d'Esquadra van detenir els dies 22 i 26 d'agost cinc lladres per haver comès furts a turistes que descansaven en àrees de servei de l'AP-7. El primer cas va tenir lloc a dos quarts d'una del migdia quan a l'àrea de descans de l'Empordà de l'autopista AP-7, en sentit sud, es va produir un furt al descuit a una parella de turistes estrangers. Concretament haurien sostret de l'interior del vehicle una bossa de mà amb diners, un telèfon mòbil i documentació. Poc després, els agents van localitzar els presumptes autors dels fets mentre circulaven per l'AP-7. Aquests, en adonar-se de la presència policial, van aturar el cotxe, en van obrir les portes i van marxar corrent. Immediatament els agents van detenir el conductor del turisme, i poc després van interceptar un altre lladre. Tots dos tenen 45 anys, i són de nacionalitat kosovar i albanesa.

D'altra banda, el dia 26 d'agost al migdia es va produir un altre furt a uns turistes alemanys a la mateixa àrea de servei de l'Empordà en sentit sud. En aquest cas, els autors serien tres homes que van fugir en un turisme. Llavors es va establir un dispositiu per interceptar el vehicle. Poc després, una dotació policial el va localitzar a l'N-II, a l'altura de Riudellots de la Selva. Quan el conductor va notar la presència policial, va accelerar per fugir. Tot i aquesta maniobra, els agents el van poder seguir i aturar. Després d'identificar els tres ocupants, els agents van detenir un altre cop un dels lladres que havien perpetrat el furt tres dies abans a l'AP-7, i dos homes més de 33 i 38 de nacionalitat kosovar, com a presumptes autors d'un delicte de furt i un delicte contra la seguretat del trànsit. Els detinguts van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que els va deixar en llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.