Successos

successos

Troben el desaparegut del barri de Santa Eugènia de Girona

Julio Jara Jiménez, el veí del barri de Santa Eugènia de Girona de 49 anys que va desaparèixer el 31 d'agost, va ser localitzat pels Mossos d'Esquadra de Barberà del Vallès a finals de la setmana passada mentre caminava per una carretera, a prop de Barcelona. Els familiars expliquen que, ja el divendres, la Guàrdia Urbana de la capital catalana el va identificar: “Com que el van veure desorientat li van preguntar si necessitava assistència, i ell va respondre que es trobava bé i, en ser major d'edat, no el van poder retenir.” La família es va desplaçar diumenge a Barcelona, on van estar rastrejant sense èxit estacions de tren i metro i van consultar en centres de salut. L'endemà, van rebre la trucada d'una assistenta social, que els va dir que l'home feia dos dies que estava ingressat a l'hospital de Sabadell: “Després que els Mossos l'interceptessin, el van traslladar a la comissaria i es va desmaiar; ara es troba al Trueta, on s'està recuperant”.

En el mateix sentit, la policia i els bombers van desplegar dilluns al vespre un dispositiu per trobar un veí de Sant Joan les Fonts de 32 anys. La recerca es va centrar a Begudà, on el seu cotxe estava aparcat, prop de l'ermita de Santa Eulàlia. Els efectius van poder parlar amb l'home, que els va explicar que havia marxat de casa per voluntat pròpia i que no tenia intenció de tornar-hi, de manera que ahir a la tarda es va desmuntar l'operatiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.