Successos

robatoris

Roben aviram i joies en masies de Begudà

Els Mossos sospiten que els lladres són dos germans de la comarca

Les cases de pagès de Sant Joan les Fonts són objectiu dels lladres en les darreres setmanes. Ahir va fer una setmana, dos nois van aprofitar l'estona que la dona gran de Bellaire feia la seva sortida del matí per anar a passeig per entrar a la casa i arreplegar algunes joies de la família i uns pocs diners, xavalla. Quan la dona tornava d'estirar les cames va poder veure, de lluny, els dos nois que sortien de la casa i marxaven corrent. Els va cridar, però ells no li van fer cas.

El dia abans, dilluns de la setmana passada, li havia tocat el torn a una casa de pagès propera a Bellaire, can Gingí. En aquesta ocasió, els lladres es van emportar el botí del corral de la masia i van robar cinc pollastres. Aquestes dues masies assaltades estan situades en el sector de Begudà, però els lladres també han entrat els darrers dies a habitatges del sector d'Aiguanegra, també dins del terme municipal de Sant Joan les Fonts. Els Mossos, que han rebut les denúncies de tots els afectats, sospiten que aquests robatoris poden ser obra dels mateixos lladres, i que podrien ser dos germans amb antecedents que viuen a la comarca.

Encaputxats en una casa de dins de la població

No només han estat objecte de robatori les cases aïllades de Sant Joan. Dissabte a la nit, dos encaputxats van entrar a la nau d'electricitat Joan, i també a l'habitatge dels amos del negoci, que és al damunt de la botiga d'electrodomèstics. Els lladres, que la mestressa va poder arribar a veure perquè es va aixecar en sentir soroll, van entrar primer a la botiga, que és a la planta baixa, i van agafar el que hi havia a la màquina enregistradora. Després van pujar al pis on el matrimoni dormia i van agafar dos telèfons mòbils. Després van tornar a la botiga i van acabar fugint, però les càmeres els van poder captar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.