Successos

TRÀNSIT

Tres ferits greus en un accident a Vila-sacra

Un motorista queda ferit greument en un xoc amb un cotxe a Vilajuïga

Els tres ocupants d'un vehicle tot terreny van resultar ferits de gravetat, ahir, poc després de les sis de la tarda, quan el conductor va perdre el control del vehicle que va anar a impactar contra la mitjana a la C-260, a l'altura de Vila-sacra. Una noia va ser trasllada en helicòpter a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona i un altre dels ferits, un noi, també va ser traslladat en helicòpter a l'hospital Josep Trueta de Girona, on la tercera ferida també va ser duta en ambulància. De resultes de l'accident, es va haver de tallar momentàniament la carretera de Roses i donar pas alternatiu als vehicles cap al centre de la població. El director del serveis d'Interior a les comarques gironines, Albert Ballesta, que es va trobar l'accident, va participar personalment a regular el trànsit.

Un motorista ferit

Al matí, un motorista va resultar ferit molt greument en xocar frontalment contra un cotxe a l'N-260, a Vilajuïga. El motorista va ser traslladat en helicòpter al Vall d'Hebron, mentre que el conductor del cotxe, que es va fer ferides lleus, va anar en ambulància fins a l'hospital de Figueres. Aquest accident també va obligar a donar pas alternatiu mentre els serveis d'emergència treballaven.

Set ferits a Llagostera

I a Llagostera, al matí, un xoc frontal lateral entre dos turismes a la carretera C-65 va provocar set ferits, un dels quals en estat greu, que va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta. Dels sis ferits lleus, quatre van ser traslladats a l'hospital Santa Caterina de Salt i els altres dos, a l'hospital de Girona. De resultes d'aquest accident, la carretera va estar tallada durant una hora i mitja i es van fer desviaments senyalitzats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.