Successos

successos

Continua precintat el pis on van matar una jove índia a Olot, al gener del 2012

L'immoble era propietat de la víctima i del seu marit, que està empresonat pel crim, amb el seu germà

L'última inspecció s'hi va fer al juliol de l'any passat

El domicili del carrer Velázquez d'Olot on va ser assassinada Manpreet Kaur, una jove de 25 anys originària de l'Índia, continua precintat un any i mig després del crim. El pis era propietat de la víctima i del seu marit, Sodhi Ajit, que juntament amb el seu germà, Gurjeet Singh, romanen a la presó provisional acusats de matar la noia a ganivetades. Segons van explicar els veïns a aquest diari, algun dels membres de la família passa regularment per la zona de les bústies de l'edifici a recollir-hi la correspondència. L'habitatge era del matrimoni, però de moment no hi ha hagut ningú que en reclami l'obertura després que va ser precinta per ordre del jutjat d'instrucció número 1 de la capital garrotxina perquè l'escenari del crim no es pogués “contaminar o modificar”.

L'última diligència que s'hi va practicar es remunta, no obstant això, al juliol de l'any passat. Veïns del bloc, a més de Rafel Berga, l'advocat que porta la defensa del cunyat de la víctima, no entenen, per tant, el motiu que continuï precintat. Les dues persones que viuen al costat, fins i tot, en alguna ocasió haurien demanat als Mossos que es pogués obrir perquè es netegés ja que, segons sembla, s'han queixat diversos cops de pudors. En l'última inspecció a l'immoble, de fet, s'observava que algú hi havia cuinat, ja que encara hi havia menjar als fogons.

LA DATA

24.01.12
Manpreet Kaur
va ser morta a ganivetades a casa seva. L'avís de la trobada del cos el van donar Ajit i Gurjeet Singh.

LA XIFRA

25
anys són els de la víctima.
Treballava a l'empresa Pagès Valentí (Sant Jaume de Llierca). Tenia una nena de 5 anys.

Cerca de les pertinences de valor

L'últim registre al pis on es va localitzar el cos sense vida de Manpreet Kaur va tenir lloc el 5 de juliol de l'any passat. La inspecció es va fer a petició dels advocats Carles Monguilod i Rafel Berga, que porten la defensa del marit i del cunyat de la víctima. Els lletrats van sol·licitar l'escorcoll en considerar que els Mossos van focalitzar des d'un principi les sospites en els seus clients i, en canvi, van deixar d'explorar altres vies com la possibilitat que uns lladres entressin a robar i durant l'assalt assassinessin la noia. Per això, van aportar una llista d'objectes de valor que asseguren que hi havia a l'immoble abans del crim. Es va trobar tot llevat d'un ordinador portàtil i anells.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.