Successos

bellcaire

Un tros de carn va asfixiar el client mort al restaurant

El client que diumenge va morir mentre dinava en un restaurant de Bellcaire d'Empordà va resultar mort per asfíxia a causa del tros de bistec que se li va quedar a la gola, segons ha determinat l'autòpsia que li han practicat a l'Institut de Medecina Legal. La víctima, Alfons Colomer Dalmau, de 69 anys i veí de la Bisbal d'Empordà, estava dinant quan es va ennuegar i va començar a tenir dificultats per respirar. Tot i que els responsables del restaurant van alertar els serveis i malgrat que els facultatius del SEM van extreure el tros de carn (de grans dimensions) que tenia a la gola i li van fer maniobres de reanimació, no va ser possible salvar-li la vida i va morir allà mateix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.