Successos

societat

El crims de La Caritat inspiren un llibre

Matías Crowder publicarà una obra en una nova col·lecció de novel·la negra

Matías Crowder, un escriptor nascut el 1973 a La Plata, Buenos Aires, i establert a Girona, està preparant una novel·la de no ficció sobre els crims del geriàtric La Caritat d'Olot, que es publicarà en una nova col·lecció de novel·la negra titulada El Caso que és previst que vegi la llum aquesta primavera.

Amb la seva novel·la, que titularà La fiesta del luto, s'ha proposat entrar en la ment de Joan Vila, el veí de Castellfollit condemnat per l'assassinat d'onze ancians, i fer-ne un perfil personal. L'autor es basa en la lectura del text de la sentència i dels informes pericials sobre Joan Vila que consten al sumari del cas.

Per tal de copsar l'ambient de l'escenari dels assassinats, l'autor va anar un diumenge al geriàtric de La Caritat sense dir que era escriptor per veure com viuen els residents i com treballen els empleats del centre on Joan Vila va treballar com a auxiliar d'infermeria, i on va perpetrar els assassinats dels ancians.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia