Successos

Assalta una prostituta i xoca amb un cotxe policial quan fugia

La Policia Municipal de Girona i els Mossos d'Esquadra van detenir, el 6 de maig, un home de 42 anys de nacionalitat espanyola i veí de Girona, després que hagués assaltat una prostituta a Bàscara i hagués xocat contra un cotxe policial en la seva fugida. Els fets van tenir lloc a les quatre de la tarda, quan els Mossos van rebre la trucada d'una noia que exercia la prostitució a l'N-II a Bàscara. La dona alertava que un client, després de finalitzar un servei sexual, l'havia amenaçada amb una navalla i s'havia quedat amb els 40 euros que prèviament havia pagat. L'home va fugir amb el seu turisme en direcció a Girona.

Els Mossos van muntar un dispositiu i una dotació de paisà va localitzar el vehicle a l'N-II, a la variant de Girona. L'home, en veure i sentir els senyals lluminosos i acústics de la policia, va accelerar la marxa i va abandonar la via per la sortida dels Àngels i de la Font de la pólvora, i allà va trobar una retenció que una patrulla mixta entre Mossos i Policia Municipal havia creat a la rotonda d'accés a Girona. El conductor en veure's atrapat va arrencar de sobte i va xocar contra la porta del conductor del cotxe dels Mossos. Immediatament després, els agents van aconseguir detenir el conductor del vehicle com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació, atemptat als agents de l'autoritat, resistència i desobediència als agents de l'autoritat i danys. L'home, que té antecedents policials, va quedar en llibertat després de declarar davant del jutge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.