Successos

Uns lladres assalten la nau de recanvis Coll de Vilamalla

La matinada del dijous de la setmana passada els lladres també van assaltar la nau de l'empresa de recanvis de l'automòbil Establiments Coll, situada al polígon Pont del Príncep, a Vilamalla. Els assaltants van poder penetrar dins de l'empresa, van esbotzar la caixa forta i es van endur el contingut. I després van haver de fugir perquè es va disparar l'alarma, tot i que ells van inutilitzar la centraleta de les alarmes.

Lladres escaladors

L'assalt es va perpetrar cap a tres quarts d'una de la matinada. Els assaltants van escalar per una paret de formigó fins que van poder pujar a la teulada, que està a uns set metres d'altura. Un cop van ser a la part de dalt de l'empresa els lladres van fer forats fins que es van situar al fals sostre per damunt de la zona de les oficines, El Mossos s'han fet càrrec de la investigació i van fer la inspecció a l'escenari de l'assalt per intentar trobar indicis per identificar els lladres. Alrtes empreses del polígon Pont del Príncep de Vilamalla també han estat assaltades en els darrers mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.