Successos

Un veí d'Alcover deu 40.000 euros en multes

Suma més de 200 denúncies i tenia el carnet caducat des de l'any 2007

Els Mossos d'Esquadra han localitzat a Alcover un home de 60 anys, veí d'aquest municipi de l'Alt Camp, al qual consten més de 200 denúncies administratives de trànsit per excés de velocitat i per no haver pagat els peatges de l'autopista, per valor de 40.000 euros. Segons els Mossos, l'home també havia perdut la totalitat dels punts del permís de conduir, que, a més, tenia caducat des del 2007.

Els fets es remunten al juliol, quan el Servei Català de Trànsit va alertar els Mossos que hi havia un vehicle que acumulava nombroses sancions. Es dóna la circumstància que el propietari del cotxe constava com a mort des del 2012. Arran d'aquests fets, la policia va iniciar una investigació i, el 23 de juliol, va muntar un dispositiu a Alcover, on constava domiciliat el vehicle, per tal de localitzar el cotxe i identificar el conductor. Una dotació de paisà el va veure estacionat en un carrer del centre del poble i va advertir que un home hi pujava, acompanyat d'una dona, i es dirigia fins a la rambla Nova de Tarragona.

Els Mossos van comprovar que el conductor no tenia permís de conduir perquè havia perdut els punts i, a més, el tenia caducat des del 2007. Per aquest motiu, els agents van acusar el conductor, que es va acreditar com el germà del titular del vehicle, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit. A més, es va immobilitzar el cotxe a les dependències policials de Tarragona fins que no s'efectués el canvi de nom.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia