Successos

Les pluges fan revenir torrents i saltants i aïllen masies a la Garrotxa

Alguns habitants del veïnat dels Arcs de Santa Pau no van poder travessar els torrents, que baixaven plens i arrossegaven brossa i branques d'arbres

Les intenses pluges de dissabte a la Garrotxa (a Santa Pau, es van registrar 138 l/m2 i a Batet, es va arribar a 161 l/m2) van provocar fortes torrentades i van deixar algunes masies aïllades durant unes hores perquè l'aigua dels recs, que en ocasions arrossegava troncs i brossa acumulada, tallava carreteres veïnals en passar per sobre ponts i algun passallís. Es el cas d'algunes cases del veïnat dels Arcs de Santa Pau. De resultes del gran xàfec, van revifar alguns saltants on només corre l'aigua en casos excepcionals, com ara el Raig Sallent, als cingles de la muntanya de Sant Julià, i es van produir esllavissades, una d'elles a la GI-524, que va tallar un carril de la carretera a la zona dels revolts de Can Tomàs, al Sallent. A la zona de la Vall d'en Bas, també hi va haver desbordaments de rieres i el Fluvià, que al pas per Olot ja portava un gran cabdal d'aigua, també es va sortir de mare en alguns punts a Sant Joan les Fonts.

LA XIFRA

138
litres per metre quadrat van caure, dissabte, a Santa Pau.

LA DATA

21.03.15
És el dia més plujós
dels darrers temps a les comarques gironines.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia