Successos

Dos detinguts per un robatori en un estanc de les Planes d'Hostoles

Van forçar la reixa metàl·lica de l'establiment i també van trencar el vidre de la porta per accedir-hi

Els Mossos d'Esquadra d'Olot, coordinats amb els de la comissaria de Santa Coloma de Farners, van detenir l'1 d'abril dos joves acusats d'entrar a robar en un estanc de la Garrotxa. Pels volts de dos quarts de quatre de la matinada del 31 de març, els nois van irrompre a l'establiment, situat a la població de les Planes d'Hostoles. Gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van tenir coneixement que se sentien uns sorolls al carrer i, a més, diversos testimonis van veure uns desconeguts vestits de negre que s'escapaven de la zona corrents. Una patrulla es va dirigir immediatament fins allà i va comprovar que s'havia forçat la reixa metàl·lica d'un estanc, en el qual els lladres també havien trencat el vidre de la porta. Els efectius van observar, a més, que a l'interior del negoci hi havia diversos objectes tirats a terra i tabac escampat.

Vistos a la parada de bus

A les vuit del matí, alguns veïns van veure que a la parada d'autobús del municipi hi havia uns joves que portaven motxilles i que estaven esperant per agafar el transport públic. En sentir-se observats, van acabar fugint corrents. A partir de tota aquesta informació i de les descripcions facilitades dels dos còmplices, es va iniciar un dispositiu policial de recerca. Les diverses gestions que es van dur a terme en la investigació, finalment, van donar fruit l'endemà, quan els Mossos van interceptar i arrestar els acusats a Santa Coloma de Farners. Un dels imputats és un jove de la localitat, de 19 anys i de nacionalitat espanyola, mentre que l'altre acusat és menor d'edat. Van ser detinguts com a presumptes responsables d'un delicte de robatori amb força a l'interior d'un establiment.

El noi major d'edat, a qui consten antecedents, va passar el dia 2 d'abril a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, que va ordenar la seva posada en llibertat amb càrrecs. I, respecte a l'altre noi, està pendent de declarar davant la fiscalia de menors quan sigui citat. Els Mossos van comunicar ahir, no obstant això, que la investigació de moment no es dóna per tancada, ja que no es descarten més detencions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia