Successos

Vandalisme nocturn a Portbou

Rebenten les quatre rodes a dos cotxes i fan destrosses a quatre més

Uns noctàmbuls van perpetrar divendres a la nit actes vandàlics a Portbou i van provocar importants destrosses a vehicles que hi havia aparcats al carrer del Pi. La primera que va descobrir els estralls va ser la propietària d'un Alfa Romeo que a les vuit del matí va sortir al carrer perquè se n'anava de vacances i va descobrir que el seu cotxe tenia les quatre rodes rebentades. Però no era l'únic, el cotxe del seu fill, aparcat ben a prop, també tenia les quatre rodes rebentades. Un altre dels vehicles que va patir danys importants tenia el vidre davanter totalment trencat. Segons tots els indicis, l'arma que van fer servir els vàndals per esclatar-lo era un roc de bones dimensions que per les seves característiques havien agafat a la zona de la platja. I quatre vehicles més tenien trencats els miralls retrovisors. El resultat d'una nit de vandalisme que, segons recorden els afectats, no és la primera, ja que fa un any també van tenir lloc actes semblants a la població.

Un cop vist els danys als vehicles, els afectats van alertar els Mossos, que, juntament amb agents de la Guàrdia Civil, van anar a inspeccionar els vehicles per fer-se una idea de l'abast dels danys. Els Mossos, però, van descartar buscar empremtes dactilars als cotxes, ja que estant aparcats al carrer, poden tenir empremtes de molta gent i no es podria discriminar quines son dels vàndals.

Ruta xafant un cotxe de cada tres

Els brètols que van fer les destrosses a Portbou van fer una ruta vandàlica in crescendo, mentre anaven pujant pel carrer del Pi. Als primers cotxes els van arrencar o trencar els miralls i els darrers van ser els que van acabar amb les quatre rodes rebentades i van haver de ser retirats per una grua. Però a més, els vàndals van actuar de forma metòdica. Atacaven un vehicle, en deixaven dos sense danyar i el que feia tres a partir del que ja havien malmès també era objecte de destrosses. Els Mossos estan intentar trobar algun testimoni i repassen si en algun punt de la població hi ha cap càmera que hauria captat els vàndals en el seu recorregut nocturn.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.